Julistekilpailu

Ju­lis­te­kil­pai­lu

Julistekilpailulla etsitään kuvaa Päijät-Hämeen Ympäristöviikon 2023 julisteeseen.

Teema
Vuoden 2023 teemana on Kestävä elämäntapa. Julisteen toivotaan herättävän ajatuksia teemasta ja sopivan kaiken ikäisille katsojille.

Toteuttamistapa
Kuvan toteuttamistapa ja tyyli on vapaa. Huomioi kuvan painatettavuus ja toimivuus julisteena työtä suunnitellessa. Mieti tarkasti tekstin tarpeellisuutta, anna kuvan kertoa.
Juliste painetaan pystysuunnassa kokoon A3.

Koulu tai oppilas itse voi lähettää kilpailuun kaikki sitä varten tehdyt työt. Töiden taakse merkitään tekijän nimi, ikä, luokka ja koulun nimi, sekä koulun yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.

Aikataulu ja palkinnot
Osallistuvien töiden tulee olla perillä viimeistään maanantaina 8.5.2023 klo 16

• postittamalla tai tuomalla kuoressa omaan kuntaan.
Kuoreen merkintä ’Ympäristöviikon julistekilpailu 2023’.

• sähköisesti kunta(at)hartola.fi
Viestin aiheeksi ’Ympäristöviikon julistekilpailu 2023’.

Voittajan valinta
Kaikissa kunnissa valitaan oma kuntavoittaja ja näistä voittajista alueellinen raati valitsee vuoden julisteen. Kisan voittajat palkitaan. Kilpailuun osallistuneista töistä kootaan näyttelyt kuntien kirjastoihin tai vastaaviin julkisiin tiloihin ja kaikki osallistuneet työt ovat nähtävillä Ympäristöviikon Facebook -sivulla.

Osallistumalla kilpailuun tekijä antaa luvan työnsä käyttämiseen seudullisen Ympäristöviikon julisteessa sekä muussa mahdollisessa ympäristöviikkomateriaalissa.

Kilpailuun osallistuneita töitä ei palauteta, ellei niin ole sovittu oman kunnan yhteyshenkilön kanssa etukäteen. Kirjoita opettajan yhteystietojen yhteyteen selkeästi, jos haluat työsi takaisin. Opettajan/oppilaan tehtävä on sopia tarkemmin työn palautuksesta oman kunnan yhteyshenkilön kanssa jo ennen Ympäristöviikkoa.

 

Nico Piiroinen

Ympäristönsuojelutarkastaja
Puh. +358447432237
nico.piiroinen@hartola.fi

X