Kunkkuareena

Liikuntamaja ja Soris

Liikuntaneuvonta

Hartolan liikuntapalvelut

Yksilölliset liikuntaneuvonnat jatkuvat koronavirusepidemiasta huolimatta, ja syyskaudella päästään toteuttamaan liikuntaryhmiä sisätiloissa. Liikuntaneuvojana toimii toistaiseksi Frans Vainikka, p. 040 552 4261, opiskelijat@phlu.fi .

Syksyn 2021 liikuntakalenteri on julkaistu ja ilmoittautuminen auki! Syksyn liikuntaryhmät alkoivat maanantaina 16.8.2021. Käy katsomassa tarjonta ja tule mukaan! Mukana uutuutena esimerkiksi perheliikuntakerho torstaisin klo 17-17.50.

Syksyn 2021 liikuntakalenteri

Kunnassa järjestettävän liikunta- ja harrastustoiminnan syksyn 2021 osalta löydät tästä: Harrastusesite syksy 2021

 

Hartolassa on upeat puitteet monipuoliseen liikkumiseen, täältä löytyvät ulkoilumaastot, pyöräilyreitit, uimarannat ja mahtavat veneily- sekä kalastusvesistöt. Voit keilata, pelata golffia tai lasketella. Täällä on myös hieno frisbeegolf-rata. Kunnalla on upea lähes 200 neliöinen liikuntahalli, KunkkuAreena, johon mahtuu kerrallaan jopa 2358 ihmistä, lähes koko Hartolan väki!

Liikuntahallin vieressä sijaitsee Hartolan lähiliikuntapaikka, joka Suomen ensimmäisiä koulun yhteyteen rakennettuja liikunta-alueita. Vaikka piha-alue on päivisin pääsääntöisesti koululaisten käytössä, lähiliikuntapaikka on suunniteltu kaikenikäisille kuntoilijoille.

Liikunnasta kiinnostuneita palvelee liikuntaneuvoja. Henkilökohtaista ja maksutonta, sopivaan liikkumiseen aktivoivaa neuvontaa tarjotaan Hartolassa kaiken ikäisille. Liikuntaneuvojan tehtävänä on tukea ja kannustaa eteenpäin. Tärkeimpänä tavoitteena on edistää terveyttä ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Varauskalenteri

 

Anna-Maija Muurinen

Vapaa-aikapäällikkö
Puh. +358447432257
anna-maija.muurinen@hartola.fi

Frans Vainikka

Liikuntaneuvoja
Puh. +35840 552 4261
opiskelijat@phlu.fi

X