Kunkkuareena

Liikuntamaja ja Soris

Liikuntaneuvonta

Liikunta- ja harrastustoiminta kevät 2020

Hartolan liikuntapalvelut

Hartolan kunnan järjestämät ohjatut liikuntaryhmät on peruttu ja liikunta- ja vapaa-ajan tilat Liikuntamaja, KunkkuAreena ja Jokiranta ovat käyttökiellossa koronavirustilanteen aiheuttaman poikkeusolon vuoksi 31.5.2020 saakka.

Tilat avataan erityisjärjestelyin 1.6.2020 alkaen, tarkemmat ohjeet löydät oheisen linkin takaa: https://hartola.fi/liikuntamajan-ja-kunkkuareenan-kaytto-1-6-2020-alkaen/

Myös liikuntaneuvojan pitämät ohjatut liikuntaryhmät käynnistyvät 1.6.2020 alkaen ulkoliikuntana, liikuntakalenterin saat avattua tästä: Kesäkuu 2020

Hartolassa on upeat puitteet monipuoliseen liikkumiseen, täältä löytyvät ulkoilumaastot, pyöräilyreitit, uimarannat ja mahtavat veneily- sekä kalastusvesistöt. Voit keilata, pelata golffia tai lasketella. Täällä on myös hieno frisbeegolf-rata. Kunnalla on upea lähes 200 neliöinen liikuntahalli, KunkkuAreena, johon mahtuu kerrallaan jopa 2358 ihmistä, lähes koko Hartolan väki!

Liikuntahallin vieressä sijaitsee Hartolan lähiliikuntapaikka, joka Suomen ensimmäisiä koulun yhteyteen rakennettuja liikunta-alueita. Vaikka piha-alue on päivisin pääsääntöisesti koululaisten käytössä, lähiliikuntapaikka on suunniteltu kaikenikäisille kuntoilijoille.

Liikunnasta kiinnostuneita palvelee liikuntaneuvoja. Henkilökohtaista ja maksutonta, sopivaan liikkumiseen aktivoivaa neuvontaa tarjotaan Hartolassa kaiken ikäisille. Liikuntaneuvojan tehtävänä on tukea ja kannustaa eteenpäin. Tärkeimpänä tavoitteena on edistää terveyttä ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvointikortti 2020

Harrastusesite kevät 2020

Varauskalenteri

 

Anna-Maija Muurinen

Vapaa-aikapäällikkö
Puh. +358447432257
anna-maija.muurinen@hartola.fi

Sanna Kankkunen

Liikuntaneuvoja
Puh. +35840 5524 261
sanna.kankkunen@phlu.fi

X