Kunkkuareena

Liikuntamaja ja Soris

Liikuntaneuvonta

Hartolan liikuntapalvelut

Hartolan kunnan sisäliikuntatilat KunkkuAreena ja Liikuntamaja ovat toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian takia.

Liikuntaneuvojan pitämät ohjatut liikuntaryhmät ovat tauolla koronaviruksen takia. Yksilöllisiä liikuntaneuvonta-aikoja voi kuitenkin varata. Liikuntaneuvojana toimii tammikuusta 2021 alkaen Aapo Martikainen, p. 040 552 4261, aapo.martikainen@phlu.fi .

Hartolassa on upeat puitteet monipuoliseen liikkumiseen, täältä löytyvät ulkoilumaastot, pyöräilyreitit, uimarannat ja mahtavat veneily- sekä kalastusvesistöt. Voit keilata, pelata golffia tai lasketella. Täällä on myös hieno frisbeegolf-rata. Kunnalla on upea lähes 200 neliöinen liikuntahalli, KunkkuAreena, johon mahtuu kerrallaan jopa 2358 ihmistä, lähes koko Hartolan väki!

Liikuntahallin vieressä sijaitsee Hartolan lähiliikuntapaikka, joka Suomen ensimmäisiä koulun yhteyteen rakennettuja liikunta-alueita. Vaikka piha-alue on päivisin pääsääntöisesti koululaisten käytössä, lähiliikuntapaikka on suunniteltu kaikenikäisille kuntoilijoille.

Liikunnasta kiinnostuneita palvelee liikuntaneuvoja. Henkilökohtaista ja maksutonta, sopivaan liikkumiseen aktivoivaa neuvontaa tarjotaan Hartolassa kaiken ikäisille. Liikuntaneuvojan tehtävänä on tukea ja kannustaa eteenpäin. Tärkeimpänä tavoitteena on edistää terveyttä ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvointikortti 2020

Harrastusesite syksy 2020

Varauskalenteri

 

Anna-Maija Muurinen

Vapaa-aikapäällikkö
Puh. +358447432257
anna-maija.muurinen@hartola.fi

Aapo Martikainen

Liikuntaneuvoja
Puh. +35840 5524 261
aapo.martikainen@phlu.fi

X