Kunkkuareena

Varauskalenteriin

Kuninkaantie 14
19600 Hartola
Salin koko: 44m x 24m

Hartolan monitoimihalli tarjoaa kaikenikäisille monipuoliset puitteet liikkumiselle. Monitoimihallissa on mahdollista pelata kaikenlaisia pallopelejä sulkapallosta bocciaan ja futsalista salibandyyn. Keväällä 2019 ensimmäiseen lohkoon on rakennettu kiipeilyseinä, joka on vuoron varanneiden vapaassa käytössä – omalla vastuulla.

Sisääntuloaulasta löytyy aikuisille aerobisia kuntoilulaitteita kuntopyörästä juoksumattoon ja crosstrainerista soutulaiteisiin. Vuoron varanneet voivat käyttää laitteita vuoronsa aikana tai vanhemmat voivat kuntoilla samalla kun juniorit ovat treenaamassa salin puolella.

KunkkuAreena tarjoaa liikunnan lisäksi monipuolisesti mahdollisuuksia vaikkapa konserttien, tapahtumien ja teatteriesitysten järjestämiseen. Hallin varustukseen kuuluu 2+1 osainen paljenäyttämö. Irtotuoleja voidaan sijoittaa eri puolille hallia ja toisesta kerroksesta löytyy 220 istumapaikalla varustettu katsomo.

KunkkuAreenan aitio monitoimihallin yläkerrassa taipuu viihtyisäksi ja moderniksi kokous- ja koulutustilaksi. Turnausten ja tapahtumien ajaksi tilaisuuksien järjestäjät voivat muuntaa tilan kahvioksi, josta voi seurata mitä monitoimihallissa -ikkunan toisella puolella tapahtuu.

Liikuntahallin käyttövuorot ja vuokraaminen:
Sali on jaettavissa kolmeen lohkoon.
Päätöksen areenan hinnoittelusta, sekä hinnat löydät tästä: Hinnasto, KunkkuAreena 1.1.2020 alkaen
Muista kuin liikuntatilaisuuksista on erillinen hinnoittelu.
Tarkista vuorojen tilanne kalenterista.

Lähetä varauksesi osoitteeseen kunkkuareena@hartola.fi. Varauksen varmistusviesti lähetetään sinulle kun se on kirjattu järjestelmään. Voit myös tulla kunnantalolle sopimaan vuokrauksesta.

liikuntahallin säännöt

Yhteystiedot:
Markku Tuukkanen 044 7432240
Teknisen osaston päivystäjä 044 7432241

KunkkuAreenan varauskalenteri

Hinnasto, KunkkuAreena 1.1.2020 alkaen

Asiasanat:
Markku Tuukkanen

Toimistorakennusmestari
Puh. +358447432240
markku.tuukkanen@hartola.fi

X