Matkailupalvelut

Pieneksi kunnaksi, meillä on paljon ympärivuotista puuhaa koko perheelle. Hartola Golfista löytyy 18-reikäinen golfkenttä ja meillä on jopa oma hiihtokeskus, Purnu.

Tainionvirta tarjoaa upeat puitteet niin kalastukseen, melontaan kuin retkeilyyn raikkaassa ilmassa. Tarjolla on myös frisbeegolfia, keilausta, perinteisiä lavatansseja tai pyöräilyä. Talvella voit valita laskettelun, hiihdon ja pilkkimisen väliltä itseäsi miellyttävimmän vaihtoehdon.

Hartolasta löytyy paljon myös nähtävää kulttuurista kiinnostuneille. Historiallinen Itä-Hämeen museo tarjoaa matkan menneisyyteen esitellen alueen elämänmenoa, kartanokulttuuria sekä maataloushistoriaa. Lisäksi sieltä löytyvät Mika Waltarin, Uuno Kailaan ja Maila Talvion muistohuoneet. Vanha Koskipään kartanossa Maila Talvio – salongin kesäisin kokoama nykytaiteen näyttely tarjoaa taide-elämyksiä taiteen ystäville. Vuonna 1913 rakennettu Hartolan upea graniittikirkko tarjoaa rauhallisen paikan rauhoittumiseen kansallisromanttisessa hengessä.

Hartolan kunnan omat matkailusivut löydät osoitteesta: https://visithartola.fi/

No johan on Hartolan markkinat

Hartolan markkinaperinteen juuret ovat 1800-luvun alun pestuumarkkinoissa. Vielä tänäkin päivänä Suomen suurimmat maalaismarkkinat järjestetään joka vuosi syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Tuolloin keskustan täyttävät 20 000 markkinavierasta sekä 300 kauppiasta.

Tervetuloa viihtyisään ja rauhalliseen maalaispitäjään!

Lisää tietoa ja kohteita löytyy Hartolan matkailun nettisivuilta: visithartola.fi sekä markkinoista: hartolanmarkkinat.fi

Asiasanat:
Jarkko Seppälä

kunnanjohtaja
Puh. +358447432217
jarkko.seppala@hartola.fi

X