Nuorten työpaja Signaali

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa, työpaikkaa tai keskeytyivätkö opintosi? Ota Signaalista suunta ja tule juttelemaan, autamme löytämään oman polkusi.

Nuorten Työpaja Signaali tarjoaa sinulle, alle 29-vuotias hartolalaisnuori, mahdollisuuden tutustua itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi työkokeilun tai kuntouttavan työtoiminnan avulla. Työpajajakson tavoitteena on löytää työpaikka tai opiskelupaikka. Signaali on mediapaja, jossa työtehtävät painottuvat media-alan työtehtäviin. Työpajalla on mahdollisuus myös suorittaa datanomin tutkinnon osia osana paja-jaksoa. Nuorten työpajalla tuetaan arjenhallintataitoja ja tuetaan jokaista nuorta yksilöllisesti. Liikunta, retket, Nuotta -valmennukset, keittiötaidot, erilaiset tapahtumat ja työnhakutaitojen harjoittelu ovat keskeinen osa toimintaamme. Meille voi tulla myös TET-jaksolle opiskelijana.

Ulkopuolisina palveluina teemme mediapajalla asiakastilauksia kuten mainoksia ja käyntikortteja, valokuvausta, kuvankäsittelyä sekä videotuotantoa. Toteutamme myös pienempiä internetsivuja.

Nuorten työpaja Signaali
Toritie 10
19600 Hartola

Asiasanat:
Heli Turve

Työtoiminnan ohjaaja
Puh. +358447432342
heli.turve@hartola.fi

Erika Väkiparta

Työvalmentaja
Puh. 044 7432 213
erika.vakiparta@hartola.fi

X