Nuorten työpaja Signaali

Signaali on Hartolan kunnan nuorten työpaja, jossa voi työskennellä työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa sekä TET -jaksoilla. Signaali on mediapajaympäristössä toimiva nuorten työpaja. Työtehtävät painottuvat erilaisiin media-alan tehtäviin kuten valokuvaus, kuvankäsittely, mainosten ja erilaisten julkaisujen sekä nettisivujen toteuttaminen.

Työpajajakson tavoitteena on sijoittuminen työelämään tai koulutukseen. Tuemme työnhaussa ja opiskelupaikan hakemisessa. Meiltä saa myös henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta eri asioissa, työhakemuksien tekemisestä taloudelliseen neuvontaan. Paja-jaksolla on mahdollisuus suorittaa osaamistodistuksia kuvankäsittelystä ja valokuvauksesta. Pajalla voi suorittaa myös erilaisia korttikoulutuksia kuten esimerkiksi, työturva-, tieturva ym. kortteja. Myös kesken jääneet peruskouluopinnot voi suorittaa meillä loppuun.

Työpajajaksolla osallistutaan myös muuhun pajan yhteiseen toimintaan kuten keittiötöihin, liikuntatuokioihin, retkille ja tapahtumiin.

Ulkopuolisina palveluina teemme mediapajalla asiakastilauksia kuten mainoksia ja käyntikortteja, valokuvausta, kuvankäsittelyä sekä videotuotantoa. Toteutamme myös pienempiä internetsivuja sekä annamme pienimuotoista digineuvontaa älylaitteiden käytössä.

Nuorten työpaja Signaali
Toritie 10
19600 Hartola

Asiasanat:
Heli Turve

Työtoiminnan ohjaaja
Puh. +358447432342
heli.turve@hartola.fi

Erika Väkiparta

Työvalmentaja
Puh. 044 7432 213
erika.vakiparta@hartola.fi

X