Yrityspalvelut

LADECista saat maksutonta neuvontaa koko kesän ajan arkipäivisin klo 8.30-16.30. Soita palvelunumeroon 044 702 2700 tai chattaa www.ladec.fi.

Hartolan kunta hankkii yrityspalvelut Ladec Oy:ltä

 • Perustamis- ja kehittämispalvelut
  • yhteyshenkilö Pekka Mantila tavattavissa Hartolassa sopimuksen mukaan puh. 040-773 3937
 • Omistajanvaihdospalvelut
  • yhteyshenkilö Pasi Kangas tavattavissa Hartolassa sopimuksen mukaan puh. 040-7272702
 • Yritystoiminnan tueksi haettavien avustusten ja yrityslainojen neuvontapalvelut
  • yhteyshenkilö liiketoimintakehittäjä Jari Eskola puh. 040-8216403
 • Toimitilahakemisto esittelee Hartolan lisäksi Lahden, Asikkalan, Hollolan, Iitin, Orimattilan ja Padasjoen vuokrattavissa tai ostettavissa olevista toimitiloista ja liiketonteista.

 

LADEC auttaa yritystäsi myös koronavirustilanteessa

LADEC auttaa ja neuvoo hartolalaisia yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä.

Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin! LADECin neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

LADECin kotisivuilta www.ladec.fi löydät lisätietoa LADECin palveluista sekä tietoa ja hyödyllisiä linkkejä koronatilanteeseen liittyvistä asioista.

LADECin yritysneuvojat palvelevat koko kesän ajan arkisin klo 8.30 – 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten avulla. Soita LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai chattaa www.ladec.fi -sivuston kautta!

Näin LADEC palvelee koronavirusepidemian aikana

 • LADECin yritysneuvojat palvelevat ma-pe klo 8.30 – 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten avulla. Vain poikkeustapauksissa voidaan sopia tapaamisesta.
 • LADECin kotisivuilta www.ladec.fi löydät koottuna yrityksille suunnattua, koronavirustilanteeseen liittyvää ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä linkkejä. LADEC päivittää ja lisää tietoa ja linkkejä sivulle koko ajan.

Soita LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai chattaa www.ladec.fi -sivuston kautta!

Seuraa myös LADECin somekanavia – saat tietoa nopeasti ja kätevästi:

LADEC Facebookissa | LADEC LinkedIn’issä | LADEC Instagramissa


Yrityskummipalvelut

 • Hartolan kunta on Suomen Yrityskummit ry.n jäsen, ja maksuttomat yrityskummipalvelut ovat kaikkien paikkakunnan yritysten käytössä.
 • Yhteyshenkilösi yrityskummiasioissa on Kari Kempas p. 040 773 2344

YRITYSTULKKI on hartolalaiselle käyttäjälle maksuton sähköinen työkalu

Jos asuinpaikkakuntasi, yrityksesi tai oppilaitoksesi kotikunta löytyy etusivun valitse kunta/kaupunki -luettelosta voit käyttää Yritystulkkia ilman korvausta. Oman paikkakuntasi yrityspalveluorganisaation kustantamaa Yritystulkin materiaalia saavat käyttää yksityishenkilöt, yritykset ja oppilaitokset vapaasti ilman korvausta omiin tarpeisiinsa. Muu kaupallinen käyttö edellyttää käyttöoikeuden hankkimista Jadelcons Oy:ltä.

 

Hämeen yrityspalvelut

Hämeen yrityspalvelut on Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä Team Finland -toiminnan yrityspalvelusivusto Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Yritypalvelut auttavat löytämään sopivat ratkaisut yrityspalvelujen viidakosta ja ovat tukemassa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Yrityspalvelut myös tukevat pienten ja keskisuurten suomalaisten yritysten kehittämis- ja investointihankkeita. Tavoitteena on uuden liiketoiminnan luominen, pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen sekä yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen.

 

Hartolan yrittäjäyhdistys ry.

Hartolan Yrittäjät on kunnassa toimivien yrittäjien ja yritysten etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla. Puheenjohtaja Pasi Joronen puh. 050 431 6503

Lisätiedot:

Jarkko Seppälä
Kunnanjohtaja
Hartolan kunta
Kuninkaantie 16
19600 Hartola
+358 44 7432217
jarkko.seppala@hartola.fi

Asiasanat:
X