Sosiaali- ja terveyspalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tuottaa Hartolan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut.

Osoitteesta https://paijat-sote.fi/sote-keskukset/hartolan-sote-keskus/ löydät ajantasaiset tiedot Hartolan terveysaseman palveluista sekä muista sosiaali- ja terveyspalveluista.

Hartolan terveysasema sijaitsee osoitteessa Visantie 24, 19600 Hartola.

 

Sosiaalisasiamieheen voit nyt olla yhteydessä myös etävastaanoton kautta

Päijät-Hämeen alueen sosiaaliasiamieheen voi nyt olla yhteydessä myös tietoturvallisen etävastaanoton kautta. Etävastaanotto tarkoittaa ennalta sovittuna aikana tapahtuvaa sähköistä näkö- ja puheyhteyttä sosiaaliasiamieheen yhteydenottajan omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Etävastaanotolla on mahdollista myös jakaa sähköisessä muodossa olevia dokumentteja. Sosiaaliasiamiehen kanssa voi asioida edelleen myös puhelimitse, henkilökohtaisesti tai sähköpostilla.

Sosiaaliasiamieheen voi olla yhteydessä, jos asiakas tarvitsee neuvoja sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista tai on tyytymätön saamaansa sosiaalihuollon palveluun tai kohteluun palvelussa.

Sosiaaliasiamieheen voivat olla yhteydessä sosiaalihuollon palvelujen asiakkaiden lisäksi myös heidän omaisensa ja muut läheiset sekä asiakkaiden asioissa toimivat yhteistyötahot.

Sosiaaliasiamiespalvelun piiriin kuuluu kunnallisten sosiaalihuollon palveluntuottajien ja varhaiskasvatuksen lisäksi myös yksityiset sosiaalihuollon yksiköt.

Sosiaaliasiamiespalvelu on kuntalaisille maksuton.

 

X