Hartolan kunnassa on haettavana toimistosihteerin tehtävä

Toimistosihteerin tehtävänä on Dynasty- asiahallinnan pääkäyttäjyys, kunnan arkistovastaavan tehtävät, palkkahallintoon liittyvät avustavat syöttötehtävät, eläkeasiamiehen tehtävät sekä muut yksikön toimistotehtävät. Hartolan kunnan palkanlaskenta on ulkoistettu Sarastialle, joten palkkahallinnon osalta tehtävänä on pääosin palkkahallinnon valmistelutehtävät.

Toimistosihteeriltä edellytetään tehtävän hoitamisen kannalta soveltuvaa koulutusta ja eduksi katsotaan Dynasty-asiahallintaohjelman ja arkistoinnin tuntemus. Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 8.5.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella Hartolan kunnanhallitus, PL 16, 19601 HARTOLA tai sähköpostilla kunta@hartola.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Annika Blom puh. 044 743 2218

 

Hartola 20.4.2020

Kunnanhallitus

 

toimistosihteerin tehtävä-haku

 

 

X