Hartolan kunta hakee liikunnanohjaajaa

Hartolan kunta hakee liikunnanohjaajaa ”Hartola ja Sysmä liikkeelle” -hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.– 31.12.2022. Hankkeessa kehitetään kuntien välistä yhteistyötä liikunnanohjauspalveluiden osalta.

Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu mm. liikunnanohjaus, liikuntaneuvonta, palveluiden suunnittelu eri ikäryhmille, erilaisten liikuntatapahtumien toteutus sekä seurayhteistyön kehittäminen.

Tehtävä edellyttää liikunnanohjaustaitojen lisäksi aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä tietoteknisten perustaitojen hallintaa.

Työskentely tapahtuu Hartolan ja Sysmän kuntien alueella. Työtehtävien hoitaminen vaatii oman auton käyttöä ja se sisältää iltatyötä ja satunnaisesti myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehtona on liikunta-alan ammattitutkinto, soveltava alempi korkeakoulututkinto, vastaava opistoasteen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta ohjaustoiminnasta eri ikäisten parissa. Uimaopettajan pätevyys katsotaan eduksi.
Tehtävän täytössä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Palkka on KVTES:n 02VAP060 mukaisesti 2200 /kk.

Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo toimitetaan 14.8.2022 klo 23.59 mennessä sähköpostitse: kunta@hartola.fi

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Työhaastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja:

1.8.2022 alkaen nuoriso- ja liikuntapäällikkö Tuija Pessa, Sysmän kunta, puh. 044 7134533, tuija.pessa@sysma.fi

X