Johtoryhmä jalkautuu torille 23.6.2022

Hartolassa kuullaan asukkaita

Hartolan johtavat viranhaltijat jalkautuvat torille torstaina 23.6.2022 klo 10-12 kuulemaan kuntalaisia ja keräämään palautetta kunnan palveluista ja toiminnasta.

Kunnanjohtaja Jarkko Seppälän lisäksi torilla on tavattavissa hallintojohtaja Katja Koskula, rehtori Tiina Kotila-Paaso, vs. tekninen johtaja Markku Tuukkanen sekä hyvinvointikoordinaattori Johanna Huttunen.

Juhannusviikon tempaus liittyy myös kunnan uuden strategian valmisteluun. Kuntalaiskysely on avoinna vastattavaksi ja linkki kyselyyn löytyy Hartolan kunnan www-sivuilta. Vastauksia toivotaan eri-ikäisiltä kuntalaisilta ja niin vakituisilta asukkailta kuin vapaa-ajanasukkailtakin.

Huolettaako sote-palveluiden tulevaisuus ja ikäihmisten asema? Onko mielipidettä koulukuljetuksista, teiden kunnossapidosta tai vaikka liikuntapaikkojen kunnosta? Juhannusviikon torstaina on mahdollisuus keskustella mistä tahansa kunnan tehtäviin liittyvistä kysymyksistä.

Hartolan kunta toivottaa kaikki tervetulleiksi keskustelemaan ja kyselemään sekä antamaan palautetta kunnan toiminnasta.

 

Lisätietoja:

kunnanjohtaja Jarkko Seppälä, p. 044 743 2217, jarkko.seppala@hartola.fi

hyvinvointikoordinaattori Johanna Huttunen, p. 044 743 2575, johanna.huttunen@hartola.fi

 

X