Keskustelutilaisuus hartolalaisille sote-keskuspalveluista

Hartolan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaminen ensi vuodenvaihteen jälkeen on herättänyt paljon keskustelua ja kysymyksiä.

Kutsumme Hartolan asukkaita keskustelutilaisuuteen, jossa hyvinvointialueen ja hyvinvointiyhtymän edustajat kertovat sote-keskuspalvelujen järjestämisestä tulevaisuudessa ja vastaavat kuntalaisten kysymyksiin.

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 9.11. klo 16.30 alkaen Hartolan kunnantalon valtuustosalissa (Kuninkaantie 16).

Tällä hetkellä Hartolan palvelut tuotetaan osin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän omana toimintana ja osin ulkoistettuna Terveystalolle. Hyvinvointiyhtymän nykyinen sopimus Terveystalon kanssa on päättymässä vuoden 2022 lopussa.

Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista siirtyy Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueuudistuksen myötä päätöksen tavasta tuottaa Hartolan sote-keskuspalvelut tekee hyvinvointialueen aluehallitus. Aluehallitus käsittelee asiaa seuraavan kerran kokouksessaan 25.10.

Lisätiedot:

hyvinvointialuejohtaja Petri Virolainen, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, puh. 050 438 3662

vs. toimitusjohtaja Timo Louna, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä, puh. 044 719 5505

 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille 1.1.2023 alkaen.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue – Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)

X