Kunnanjohtajan terveiset

Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia aloittaa Hartolan kunnanjohtajan virassa joulukuun alussa ja odotankin innolla sitä, että pääsen tutustumaan kuntalaisiin. Uusi virka tuo mukanaan paljon uuden opettelua, mutta Hartola on jo entuudestaan tuttu paikkakunta minulle. Tulkaahan siis rohkeasti juttusille!

Me viranhaltijat olemme töissä kuntalaisten palveluksessa. Olemme kiinnostuneita asukkaiden ja vapaa-ajan asukkaiden toiveista ja arjen ongelmista. Tavoitteena on luoda kaikille mahdollisimman hyvä elinympäristö, jossa palvelut toimivat ja arki rullaa ongelmitta. Toki on selvää, että kaikkien toiveiden täyttämiseen ei pienen kunnan resurssit riitä, mutta parhaamme teemme.

Hartolassa peruspalvelut ovat kuitenkin hyvällä mallilla. Uusi koulu, laajat liikunta- ja vapaa-ajan mahdollisuudet, toimiva kirjasto ja paljon muuta. Myös lapsiperheille on tarjolla paljon. Turvallinen elinympäristö antaa mahdollisuuden hyvää lapsuuteen ja harrastusmahdollisuudet kannustavat aktiivisuuteen läpi elämän.

Hartolassa on paljon yrityksiä ja yrittäjiä, osaamista ja mahdollisuuksia. Kunnan erinomainen sijainti VT 4:n varrella tarjoaa edellytyksiä yritystoiminnan kasvuun. Kaunis Tainionvirta ja järvimaisemat tarjoavat myös upeat puitteet asumiselle. Virkistysmahdollisuudet joen varressa ja golfkentällä tai vaikka kierros Itä-Hämeen museossa tarjoavat hyvää vastapainoa arjen kiireelle. Hartolasta löytyy myös aktiivinen järjestökenttä. Hartolassa on hyvä elää, olla ja harrastaa!

Uusi alkanut vuosi tuo mukanaan toiveita paremmasta, paluusta normaaliin elämään. Toivottavasti tämä vuosi tuo mukanaan myös uutta voimaa ja innostusta. Hartolan kunnassa haluamme kuulla ja kuunnella kuntalaisia, viestiä aktiivisesti ajankohtaisista asioista ja olla rakentamassa hyvää arkea meille jokaiselle. Kuntaa rakennetaan yhteistyössä, tervetuloa mukaan!

Jarkko Seppälä
kunnanjohtaja

Yhteystiedot:
jarkko.seppala@hartola.fi
044 743 2217

X