Päijät-Hämeen ympäristöterveys aloittaa toimintansa vuoden alusta

Päijät-Soten yhtenä toimialana ollut ympäristöterveyskeskus ei siirry hyvinvointialueelle, vaan Päijät-Hämeen kuntien tekemän yhteistyösopimuksen myötä Hollolan kunnan organisaatioon 1.1.2023 lähtien. Seudullisesta ympäristöterveydenhuollon yksiköstä käytetään nimeä Päijät-Hämeen ympäristöterveys ja se tuottaa terveydensuojelun ja eläinlääkintähuollon palvelut Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Padasjoen ja Sysmän kuntien sekä Heinolan ja Orimattilan kaupunkien alueella.

Ympäristöterveydenhuollon toimipisteet sekä kunnaneläinlääkäreiden vastaanotot että terveydensuojelun valvontahenkilöstön toimipisteet, säilyvät entisellään. Myös eläinlääkintähuollon päivystysnumerot pysyvät entisellään.
Hyötyeläinten ja hevosten päivystävän eläinlääkärin tavoittaa virka-ajan ulkopuolella numerosta 0600 39 2120 ja lemmikkieläinpäivystäjän numerosta 0600 39 2121.
Muilta osin henkilöstön yhteystiedot muuttuvat ja ajantasaiset yhteystiedot löytyvät muun muassa kuntien internet-sivuilta.

Tietoa Päijät-Hämeen ympäristöterveydestä, mitä kaikkea se sisältää ja yhteystiedot 1.1.2023 alkaen löytyvät Hollolan kunnan nettisivuilta terveyden ja hyvinvoinnin alta: https://www.hollola.fi/ymparistoterveysja-elainlaakari.

Myrskylän ja Pukkilan ympäristöterveydenhuollon palvelut järjestää 1.1.2023 alkaen Porvoon kaupunki, ota yhteystiedot talteen täältä: https://porvoonymparistoterveydenhuolto.fi/yhteystiedot/

Lisätietoja antaa: ympäristöterveyskeskuksen toimialajohtaja
Silja Mäkelä p. 044 440 6551

P-H ympäristöterveys aloittaa, tiedote kunnat

X