Talviloma tekemistä Hartolassa

Hartolassa on monipuolista tekemistä kaikenikäisille myös talvilomalla!

Purnussa pääset laskettelemaan jokaisena päivänä, molemmilla viikoilla ( 8 ja 9 )! Purnussa järjestetään myös Talvirieha-tapahtuma 24.2. Laskettelun lisäksi voit laskea pulkkamäkeä, hiihtää tai nauttia ravintolan herkuista.

Hiihtämään pääsee myös kylällä. Hartolan latu järjestää kaksi eri ulkoilutapahtumaa; REX-talvitapahtuman kansallisena hiihtopäivänä 24.2. sekä ulkoilutapahtuman Riihiluodolle 2.3. Ajankohtaisen latutilanteen näet Hartolan Ladun facebook -sivuilta, myös kunnan nettisivuille tilannetta päivitetään.

Mäenlaskuun ja luistelemaan pääset Soriksella (Visantie 29) tai koululla (Kuninkaantie 14). Soriksella myös mahdollisuus makkaranpaistoon. Soriksella järjestetään myös Kustaan talvikarnevaali 26.2. klo 11-14! Luvassa kivaa ohjelmaa kaikenikäisille.

Sisätiloihin pääset harrastamaan KunkkuAreenalle, varaukset voi käydä tekemässä kunnanviraston neuvonnassa. Kunnanvirasto on auki normaalisti, klo 9-15. Areenalla voit pelata sisäpelejä, kokeilla seinäkiipeilyä tai hiljentyä vaikka joogaamaan. Kuntosali soriksella on myös auki koko loma-ajan, myös tänne pääset käymällä viraston neuvonnassa ostamassa sisäänpääsylätkän.

Kaikenikäisille lomalaisille järjestetään talvilomalaisten taidepaja Taidetila Taikussa, Visantie 28.2-1.3.2024, klo 12-15. Lisätietoja Marja-Leena Koivistolta p. 044 7432203

Jos kaipaat rauhaa ja hiljentymistä, Hartolan kirkko on avoinna torstaina 29.2. juuri tätä varten klo 10-17.

 

Kaikki tapahtumat löydät tapahtumalistauksesta, sekä VisitHartola -sivuilta löydät paljon Hartolan palveluita ja aktiviteettejä. Nuorille suunnatuista monipuolisista aktiviteeteista on ilmoitettu suoraan Wilman kautta.

Mukavaa talvilomanaikaa!

Hartolan Kunta

Kuninkaantie 16
19600 Hartola

(03) 843 20
kunta@hartola.fi

Avoinna: ma - pe 9:00 - 15:00

X