Tule tukemaan ikääntyneiden omanoloista arkieloa!

Päijät-Hämeen alueella toimii Omanoloinen arkielo –hanke, jossa pyritään mahdollistamaan ikäihmisille Omanoloinen arki vapaaehtoisten avulla. Vapaaehtoisille tarjolla on mahdollisuus tehdä Omanoloista vapaaehtoistyötä.

Ikäihmisille tarjolla on juttukaveria yksinäisyyteen ja tukea esimerkiksi erilaisten palvelujen selvittämisessä tai elämäntilanteiden muutoksissa. Vapaaehtoisille tarjotaan koulutusta mm. ikääntyneiden palveluista, lisäksi vapaaehtoisilla on mahdollisuus osallistua tutustumiskäynteihin ja luentoihin koko vapaaehtoistoiminnassa mukanaolon ajan. Tämän lisäksi järjestetään virkistystilaisuuksia ja muuta mukavaa toimintaa vapaaehtoisille.

Lue lisää kotisivuilta Omanoloinen – Arkielo

Hartolassa voidaan järjestää koulutus vapaaehtoisille, mikäli tällaisesta vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita löytyy. Koulutus toteutetaan, jos ilmoittautuneita tulee pienikin porukka, esim. 4-5 henkilöä. Vapaaehtoisena voi toimia ihan tavallinen aikuinen ihminen, jolla olisi hetki aikaa antaa ikäihmisille.

Ota siis rohkeasti yhteyttä maanantaihin 9.5. mennessä, ja ilmoittaudu mukaan! Puh. 044 739 2312, sähköposti toimisto@omanoloinen.fi .

X