Ympäristöviikko lähestyy – yleisökilpailu ja palkinnonsaajan ehdottaminen käynnissä

Hartolan ilmakuva

Vuosittainen ympäristöviikko pyörähtää käyntiin noin kuukauden kuluttua ja sitä vietetään 20.-26.9.2021. Lahden seudun Ympäristöviikon 2021 yleisökilpailun aiheena on tänä vuonna vuoropuhelu luonnon kanssa.

Miten kuvaisit luontosuhdettasi muille? Oletko osa luontoa, onko luonto sinulle ystävä vai vihollinen? Mitä luonto sinulle merkitsee, annatko tai saatko luonnolta jotain.

Osallistu kilpailuun kuvalla tai videolla

Kuva voi olla valokuvaamalla tai muuten toteutettu kuva tai meemi. Videon pituutta ei ole rajoitettu. Työtä voi käsitellä haluamallaan tavalla, kunhan se on esitettävissä jpg tai MP4 -formaatissa ja osallistujalla on tekijänoikeudet kuvaan/videoon. Osallistumalla kilpailuun tekijä antaa luvan julkaista työnsä seudullisen Ympäristöviikon yleisökilpailun yhteydessä.

Kuvat ja videot kilpailevat omissa sarjoissaan. Kummankin sarjan voittajan valitsee raati. Arviointiperusteena on, että työ tekee katsojaan vaikutuksen. Kilpailun voittajatyöt puhuttelevat ja saavat katsojan ajattelemaan, ehkä jopa muuttamaan omaa luontosuhdettaan.

Voittajat palkitaan seudullisen Ympäristöviikon aikana 50 euron arvoisilla lahjakorteilla paikalliseen palveluun voittajan valinnan mukaan. Palveluiksi lasketaan esimerkiksi hyvinvointipalvelut, korjaus- ja valmistuspalvelut, liikuntapalvelut jne.

Kilpailutöiden tulee olla perillä viimeistään maanantaina 6.9.2021:

  • Lahden ympäristöneuvonta/Ympäristöviikon yleisökilpailu, Askonkatu 2, 15100 Lahti
  • ymparisto@lahti.fi

Ehdota Hartolan ympäristöpalkinnon saajaa

Jokaisessa Ympäristöviikkoa viettävässä kunnassa ja kaupungissa palkitaan vuosittain hyviä ympäristötekoja ja niiden tekijöitä. Palkittava teko voi olla pieni tai suuri, saaja voi olla yksittäinen ihminen, yhteisö tai yritys, ja kuka tahansa voi ehdottaa palkittavaa.

Kuka tai mikä taho mielestäsi olisi kunniamaininnan arvoinen Hartolassa tänä vuonna? Jätä ehdotuksesi kunnanviraston neuvontaan tai ymparisto@hartola.fi tai toimita suoraan kuntasi palkitsijataholle 6.9. mennessä. Hartolassa palkinnon jakaa Itä-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys ry.

Itä-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys ry

Puheenjohtaja Matti Seppä, 040 8218 651

Lisätietoja

Lahden kaupungin sivut: Ympäristöviikko

Löydät ympäristöviikon 7.9. lähtien Facebookista ja Instagramista hashtageilla #ymparistoviikko ja #vuoropuhelualuonnonkanssa.

X