Yrittäjäkoulutusta verkkokoulutuksena!

Pienten kuntien elinvoimaa hanke tarjoaa nyt hankekuntien alueella maakuntarajat ylittäen yrittäjyydestä kiinnostuneille mahdollisuutta osallistua Minustako yrittäjä? –kevytyrittäjyyden verkkokoulutukseen.

Koulutukset ovat työvoimapoliittista, eli ensisijaisia valinnoissa ovat työttömät työnhakijat, mutta jos tilaa on, otetaan mukaan myös muita yrittäjyydestä kiinnostuneita. Yrittäjäkoulutukset ovat Etelä-Savon Ely -keskuksen/TE -hallinnon tilaamia työvoimapoliittisia koulutuksia, joiden kouluttajana toimii Valmennusmajakka (www.valmennusmajakka.fi).

Minustako yrittäjä? –kevytyrittäjyyden verkkokoulutus 31.8.-11.9.

Haku päättyy 19.08.2020

Koulutuksessa opit tunnistamaan ja tuotteistamaan omaa osaamistasi, tutustut kevytyrittäjyyden eri muotoihin, saat perustiedot kevytyrittäjän sosiaaliturvasta, teet alustavia yritystoimintaan liittyviä laskelmia ja konkreettisen kevytyrittäjyyden suunnitelman. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena. Koulutus sisältää 8 webinaaria klo 8.30 –11.30.

Koulutuksen sisällöstä saat lisätietoa:
Riitta Vaittinen
040-7365988
riitta.vaittinen@valmennusmajakka.fi

Hakujen yhteydessä kartoitamme samalla laajemmin yrittäjäkoulutuksesta kiinnostuneet alueella. Jos tarjolla oleviin koulutuksiin tulee runsaasti hakijoita niin, etteivät kaikki halukkaat mahdu koulutuksiin, pyrimme järjestämään hankkeen edetessä uusia samansisältöisiä koulutuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille. Anne Lahikainen-Aho: anne-lahikainen-aho@hartola.fi/ 0447432254

X