Yrittäjille: Digitalisaation voima – yritysten uudet mahdollisuudet

Tervetuloa Lahden seudun kehitys LADEC Oy:n ja Hartolan kunnan järjestämään Digitalisaation voima: yritysten uudet mahdollisuudet -tapahtumaan Hartolaan 31.10.2023!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille digitalisaatiosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista kiinnostuneille yrittäjille ja yrityksen edustajille. Lokakuun tapahtumassa LADECin digivastaava Kimmo Seppänen kuvaa digitalisaation nykytilannetta, haasteita ja mahdollisuuksia yrittäjien kannalta nopeasti muuttuvassa maailmassa sekä käsittelee digin mahdollisuuksia pk- ja mikroyrityksille. Reload Oy:n liiketoimintakonsultti Hillevi Päällysaho kertoo puheenvuorossaan yrityksensä uusiutumisesta sekä pk-yritysten digitalisoinnista case-esimerkein.

Ohjelma:

Klo 9.00 – 9.50

Digitalisaation mahdollisuudet pk- ja mikroyrityksille – Mikä on digitalisaation tilanne juuri nyt yrittäjien kannalta ja miten LADEC voisi olla avuksi? Kimmo Seppänen, projektipäällikkö, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

9.50 – 10.00 TAUKO

Klo 10.00 – 10.30

Digiä Hartolasta pk-yrityksille. Hillevi Päällysaho, liiketoimintakonsultti, Reload Oy

Klo 10.30 – 11.00

Yhteenveto, loppukeskustelu, verkostoitumista ja mahdollisuus keskustella yrityksen kehittämisestä.

 

Tilaisuus on maksuton. Voit ilmoittautua mukaan täällä: https://tapahtumat.ladec.fi/digitalisaation-voima/FI. Voit osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuus järjestetään Hartolan kunnantalolla, osoitteessa Kuninkaantie 16, 19600 Hartola.

 

Tule rohkeasti mukaan kuulolle, kyselemään ja verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa!

 

Lisätietoja:

Kimmo Seppänen, liiketoimintakehittäjä, 044 7444 060, kimmo.seppanen@ladec.fi

Jarkko Seppälä, kunnanjohtaja, 044 743 2217, jarkko.seppala@hartola.fi

X